· 

Lichaamsgerichte therapie als een onderdeel van Coaching

Lichaam is toegangspoort tot je ziel

Lichaam en geest werken samen, zijn één geheel. Om effectief te werken in coaching zijn beide aspecten belangrijk.

Om een positief en resultaatgericht gesprek te voeren is het van belang om een open mind te hebben. Een open mind is alleen mogelijk als een persoon helder en ontspannen is. Vaak zitten mensen vast met gedachten en ervaringen die negatieve invloed hebben op hun fysieke toestand en leiden eventueel tot pijn, angst, paniek en in vele gevallen geen of minder vertrouw. Kortom veroorzaken deze negatieve gevoelens een blokkade in het lichaam die het denkproces ook belemmeren. Om een persoon in een heldere staat te brengen is het nodig om deze blokkades te verwijderen die is mogelijk door toepassing van lichaamsgerichte therapie waaronder massage, mindfulness, ademhalingstechnieken enz.

 

Bij toepassing van de geschikte lichaamsgerichte therapie komen mensen tot rust en zijn meer open en toegankelijk die helpt om de juiste vragen, de oorzaken van klachten of problemen van binnen naar buiten te brengen. Deze krachtige combinatie van coaching en lichaamsgerichte therapie levert gewenste resultaten op voor mijn cliënten evenals voor mij. Ik zie mijn cliënten zelfverzekerd, blij en tevreden met een ander perspectief en positieve energie om verder te gaan.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Patricia (donderdag, 19 december 2019 12:08)

  Van harte aanbevolen! Echt cadeau voor jezelf!
  Voeding voor je hart&ziel!
  Ontspanning voor je lijf!
  #Genieten!