· 

Tijd om de draad weer op te pakken

Coronavirus, covid-19, social distancing, anderhalf meter afstand, corona maatregelen, handen wassen, niezen en hoesten in de elleboog en nog meer! Momenteel draait het grootste deel van ons leven rond deze aspecten.

Sinds de afgelopen maanden zijn wij op een heel ongewone manier bezig geweest om onze normale dagelijkse activiteiten uit te voeren bijv. hoe wij naar het buiten gaan, vanuit huis werken, kinderen thuis houden, boodschappen op een voorzichtige manier halen, familie en vrienden niet bezoeken enz. Daarnaast heeft het coronavirus veel zorgen meegebracht met name financieel, gezondheid en veel onzekerheid over de toekomst. Kortom ons leven is heel anders op dit moment dan normaal. De nieuwe manieren en extra voorzichtigheid in onze normale hanteringen hebben ook veel stress en spanning teweeggebracht die zorgen voor allerlei problemen waaronder fysieke pijn, slapeloosheid, angst, eenzaamheid, depressieve gedachten, burn-out enz. Deze problemen kunnen eventueel leiden tot het verstoren van het balans tussen ons lichaam en onze geest.

 

De vraag op dit moment is: hoe kunnen wij op een veilige en stressvrij manier met deze situatie omgaan? Deze uitdagende omstandigheden vereisen meer sterkte, helderheid en harmonie in ons denkproces en hanteringen. Daarom is het nu belangrijk om te zorgen voor onze gezondheid en welzijn. Om ons lichaam en geest in evenwicht te houden zodat wij onze aandacht en energie aan de juiste issues kunnen besteden, vooruit kijken en beslissingen nemen.

 

Bij AS werk ik samen met je om je weer in balans te brengen. Met aandacht vooral op het versterken van je immuunsysteem. Vervolgens door het toepassen van de juiste coaching en lichaamsgerichte therapie zorg ik dat je weer in de staat bent om op een optimale wijze te functioneren. Ik werk samen met je om de balans tussen je lichaam en geest terug te krijgen zodat je het veranderingsproces met beter zicht, positiviteit en focus kan doorlopen. Hierdoor kan je weer vol overtuiging beslissingen omtrent je toekomst nemen en de draad van je leven weer positief oppakken!

Maak vandaag een afspraak om het balans tussen jouw lichaam en geest terug te krijgen

Reactie schrijven

Commentaren: 0