· 

Weer actief na de zomer

De zomer is voor bijna iedereen altijd een bijzonder positieve tijd.  Helaas is dat dit jaar door het  coronavirus niet voor iedereen het geval geweest. Vele van ons bevinden zich dezer dagen in een moeilijke situatie. Angst om een baan te verliezen of al kwijt te zijn, minder omzet in de bedrijfsactiviteiten of maar blijven zitten met de knagende vraag: wat de toekomst voor jou in petto heeft. Deze situaties kunnen leiden tot onzekerheid, welke tot stress en spanningen kan leiden.

Herken je jezelf in deze situatie? Heb je professionele, menselijke hulp nodig? Dan is het de juiste tijd om een afspraak bij AS Coaching & Therapie Praktijk te maken.

 

Door middel van de juiste coaching en lichaamsgerichte therapie technieken begeleid ik je om meer helderheid in je denkproces te krijgen en om van spanning af te komen. Hierdoor kan je met alle zekerheid en vertrouwen vooruit kijken en nieuwe stappen in je ontwikkeling zetten.

 

Ik help je om jouw balans terug te vinden!

 

Amir

Weer actief na zomerdip

                                        Foto kredieten: Matthias Demont


Maak vandaag een afspraak om jouw balans terug te vinden!

 

Je kan ons bereiken via Tel nr.: 0645043361 / 0619193461 of stuur een e-mail naar

info@coachingtherapiepraktijk.nl  of een bericht via ons Contactformulier 

of maak direct een afspraak via 

Book an appointment with Amir Syed using Setmore

Reactie schrijven

Commentaren: 0