· 

Kruidenstempelmassage

Ontdek de kracht van kruiden, warmte en massage!

Kruidenstempelmassage is een Oosterse massage en wordt aangeraden meestal voor mensen met spierklachten, artrose, reuma, diepe pijn en heeft een ontzettend ontspannende invloed op je lijf. Deze type massage is gericht op het ontgiften en revitalisatie van het lichaam en geest. Bij Kruidenstempelmassage ervaar je een mooie combinatie en therapeutische effect van warmte, massage, de diepe werking en aroma van bijzondere kruiden. 

Kruidenstempelmassage

 

 

 

Eerst worden de spieren losgemaakt door middel van een  fijne massage en daarna wordt er gewerkt met de kruidenstempels. Tijdens deze massage geniet je van de heerlijke aroma van de kruiden terwijl je spieren ontspannen en loskomen door de warmte van diep werkende kruiden.  Deze kruiden hebben reinigende, ontspannende en activerende eigenschappen en de kruidenstempels zijn kleine warme bundeltjes gevuld met die kruiden. Door deze massage komt niet alleen je lichaam tot rust maar je geest krijgt ook nieuwe energie waardoor de balans tussen je lichaam en geest weer wordt herstelt.

De kruidenstempelmassage verbetert de afvoer van de afvalstoffen en onnodige vocht (oedeem) van je lichaam die bevordert de bloeddoorstroming. De kruidenstempelmassage helpt met stressvermindering, energiebalans, verbetering van het slaappatroon en spijsvertering.


Bij AS Coaching en therapie praktijk heb ik veel ervaring met de kruidenstempelmassage met bewezen resultaten. Mijn cliënten ervaren deze massage niet alleen als heerlijk maar ze voelen ook de therapeutisch- en helende werking hiervan. Bij geen klachten wordt deze massage ook aanbevolen voor de effectieve reiniging en ontspanning van je lichaam en het herstellen van energie en evenwicht tussen je lichaam en geest.

Denk aan je gezondheid!

Maak vandaag een afspraak en ontdek de kracht van samenwerking van warmte, massage en kruiden! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0