· 

Je bent van harte welkom

Wij leven nu in bijzondere tijden. Alle gewoontes die ooit normaal voor ons waren, zijn op dit moment niet eens denkbaar; bezoek brengen bij elkaar, handen schudden, elkaar knuffelen, op een normale manier werken enz. blijven voorlopig moeilijk. De omstandigheden die door het coronavirus zijn ontstaan eisen veel van ons. Het zorgt natuurlijk ook voor onzekerheid en angst voor zowel het lichaam als de geest. Deze angst en onzekerheid schepen negatieve gedachten en belemmeren onze zicht op de toekomst. Zojuist nu is het nodig om ons te versterken zodat wij kunnen voorbereiden voor de toekomstmogelijkheden en perspectieven met alle energie en optimisme. 

 

Daarom ben ik nu ontzettend positief en enthousiast, omdat ik weer mag doen wat ik heel erg leuk vind en dat is naar je luisteren en samen met je werken. Vanaf nu is iedereen van harte welkom om weer bij mij langs te komen voor vragen of zorgen. Met aandacht op welzijn en toekomst, werk ik met verschillende coaching en lichaamsgerichte therapieën om ons lichaam en geest weer in balans te brengen zodat wij onze focus op vooruitzicht houden en onze nieuwe toekomst met alle kracht en optimisme verwelkomen. 

Book an appointment with Amir Syed using Setmore

Reactie schrijven

Commentaren: 0