· 

Wil je een nieuw begin maken?

Een nieuw begin
Foto credits: Matthias Demont

Een nieuw begin of verandering is meestal goed. Soms vinden er incidenten plaats in ons leven die ons eraan toe zetten om te stoppen en nadenken over onze situatie en weer een stap zetten, of misschien worden wij soms zat van onze omstandigheden en zoeken een nieuwe uitdaging enz.  

Maar wat is er nodig om een nieuw begin te maken? 

 

Alles begint bij motivatie en het vertrouw in onszelf en capabiliteit, het geloof dat wij iets kunnen doen. Het betekent dat wij weten dat alles binnen ons vermogen ligt. Als wij in onszelf geloven, dan winnen wij alle twijfelen over en zetten wij onze focus op ons doel. Voor een nieuw begin is het van belang om ons verleden achter ons te laten, vooral de negatieve ervaringen en tegenvallers. Wat vaak helpt is een terugblik op onze successen van het verleden die ons de juiste energie en moed geven om vooruit te gaan. Daarnaast is het ook nodig om onze huidige omstandigheden te accepteren, hierbij hoort de uitdrukking,  ”het is wat het is”. Het vrede met je leven in de huidige situatie spaart onze energie en tijd en helpt ons om te concentreren op onze toekomst die wij heel graag willen.

 

Bovendien moeten wij alle angst, zorgen en spanningen ons niet laten belemmeren op de nieuwe pad naar het realiseren van onze nieuwe dromen. Positiviteit, enthousiasme en optimisme zijn hierbij de kenmerken om ons stevig en sterk te houden. 

 

Bij AS Coaching en Therapie maak ik een bijzondere ruimte voor iedereen die gemotiveerd is om een nieuw begin te maken. Door de juiste coaching en therapie technieken toe te passen begeleid ik je om je gedachten en zicht op je dromen en plannen te houden zodat je je doelen kan bereiken. 

 

Ben jij van plan om een nieuw begin te maken? Neem contact met mij op, ik luister naar je!

Book an appointment with Amir Syed using Setmore

Reactie schrijven

Commentaren: 0