· 

Dankbaarheid

Iedereen is op een of andere manier gezegend in het leven. Sommige mensen in hun carrière, velen in hun privé leven en sommige op manieren die niet zo zichtbaar zijn. Maar hoe weten wij dat iemand gelukkig is? Wij praten meestal over onze hard werk, alle moeite en inspanning die wij hebben gedaan om die succes te bereiken. Maar vragen wij ons eens af of er een vrolijke manier is om over onze successen en prestaties te vieren? Om onze geluk en fortuin op om een leuke wijze aan de wereld te laten zien.

 

Doorgaans vermogen, inspanning, veerkracht, moeite enz. zijn belangrijk en verdienen ongetwijfeld een applaus. Bovendien is het ook nodig om de anderen te inspireren en motiveren zodat ze hun dromen en doelen bereiken. Echter, door alleen over de inspanningen en hard werk te praten schepen wij drukte en wellicht ook angst en zenuwachtigheid. 

 

Wat kan nou gedaan worden om mensen progressief en tegelijkertijd ook positief te houden in combinatie met het inspireren en bemoedigen met verhalen van moeite en veerkracht? Wij vergeten soms dat de waardering in het meest simpele vorm gedaan kan worden en dat is door alleen “Dankbaarheid” te laten zien. Door dankbaarheid aan te tonen waarderen wij niet alleen onze successen maar appreciëren wij ook onze hard werk en moeite. Door dankbaar te zijn, krijgen wij voldoening en respect voor alles dat wij hebben. Op deze manier, krijgen wij meer energie en optimisme om voortdurend meer stappen voorwaarts te zetten. Daarnaast zien de anderen ook de vrolijke zijde van je fortuin en succes. 

 

Vind je het ook moeilijk om  dankbaar zijn of “Bedankt” te zeggen tegen jezelf. Bij AS Coaching en Therapie begeleid ik mensen om zichzelf te leren applaudisseren en stilstaan bij eigen succes. Door middel van verschillende coaching en therapie technieken, help ik je om met een positieve blik naar jezelf te kijken en jezelf bedanken voor alles die jij hebt bereikt. 

Maak gerust een afspraak met mij via 

Book an appointment with Amir Syed using Setmore

Of neem contact met mij op via 

Reactie schrijven

Commentaren: 0