Anti-Cellulite Behandeling

Wat is cellulite?

Cellulite komt veel meer bij vrouwen dan mannen voor. Huid met cellulite is geen goed uitzicht maar helaas hebben veel vrouwen hiermee te maken. Cellulite gaat helaas niet weg door dieet of sporten maar wel met een Anti-Cellulite behandeling. Overgewicht wordt vaak gezien als de oorzaak van cellulite maar dat is niet waar. Verkeerde voeding, hormonale stoornissen, onvoldoende lichaamsbeweging, stress enz. zijn de redenen waardoor de cellulite ontstaat. Verdikte vetcellen, vocht en giftige stoffen uit omgeving en voedsel zorgen voor het onderhuidse vet waardoor het huidreliëf grover wordt en de huid een sinaasappelschil achtig uiterlijk krijgt. Daarom wordt cellulite ook sinaasappelhuid genoemd.    

 

Anti-cellulite behandeling bij AS Coaching en Therapie Praktijk

Bij AS Coaching en Therapie wordt er de techniek van cupping massage toegepast samen met een speciaal apparaat op de meest voorkomende plekken waarop cellulite schijnt inclusief buik, heupen, bovenbenen en armen. Bij cupping massage techniek wordt jouw huid weer in beweging gebracht die zorgt voor een verbeterde bloedsomloop waardoor de onderliggende afvalstoffen (inclusief vet) worden gezogen naar de huidoppervlak en worden afgevoerd van uw lichaam met de uitscheiding. 

 

Daarnaast krijg je ook adviezen op het gebied van voeding en beweging die ook bijdragen aan de reductie van de cellulite.

Tarief Anti-Cellulitis Behandeling