· 

Ben je jouw weg kwijt?

Loop ik langzaam?

Moet ik sneller gaan?

Waarom sta ik stil?

Is het tijd om weg te rennen?

Wie kom ik nu tegen?

Ben jij mijn verdriet?

Moet ik jou meenemen?

Staat mijn rust in mijn weg?

Moet ik mijn rust pakken?

Is dat mijn gemis?

Moet ik nu stoppen?

Waarom ben ik bang?

Welke weg moet ik volgen?

Wie pakt mijn handen?

Ben ik verdwaald?


Op onze reis in het leven komen wij verschillende soorten drempels tegen. We hebben zowel negatieve als positieve gebeurtenissen en ervaringen, met daarnaast alle drukte van het leven en onze plannen. Door sommige van deze gebeurtenissen en ervaringen kunnen we verdwalen. We verliezen het zicht op ons doel, de juiste weg en uiteindelijk zijn wij onszelf kwijt. Alles lijkt uit elkaar te vallen en het leidt ons af van de juiste weg naar onze gewenste bestemming.

 

De kunst ligt in het terugvinden van onze weg en het bereiken van ons doel. Bij AS Coaching en Therapie Praktijk helpt Amir Syed jou met het vinden en doorgaan op de goede weg en alle doelen van het leven helder voor ogen krijgen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Mira (woensdag, 29 januari 2020 12:14)

  Heel mooi! Dit heeft mij van binnen aangeraakt

 • #2

  Marco van der Padt (woensdag, 29 januari 2020 15:52)

  Ik weet dat Amir met al zijn wijsheid mensen absoluut kan helpen. Wat zou het fijn zijn als meer mensen hiervan op de hoogte zouden zijn.

 • #3

  Hilda (donderdag, 30 januari 2020 16:50)

  Amir is een bijzonder mens met veel wijsheid en prachtige kwaliteiten. De manier waarop hij werkt met de wijsheid van het lichaam is wat mij betreft heel bijzonder. Via zijn massages vertaalt hij wat er aan de binnenkant leeft. Vervolgens voegt hij daarbij precies de juiste vragen en liefdevolle en heldere adviezen. Van harte aanbevolen.

 • #4

  Maria (vrijdag, 31 januari 2020 10:05)

  Amir is op coachingsgebied een hoog gekwalificeerd mens door zijn vele studies op dit gebied en zijn menszijn gevormd door het leven. Cliënten die hem op hun weg ontmoeten kunnen van geluk spreken kennis te maken met zijn uitstekende en inzichtelijke werkwijzen!

 • #5

  René (maandag, 03 februari 2020 10:04)

  de combinatie van een (kort) gesprek vooraf, waarin de essentie van wat op dat moment bij mij speelt, de daaropvolgende intensieve massagebehandeling en het afrondende gesprek maakt dat het voor mij veel waarde heeft en inzichten brengt.