Verschillende soorten Coaching - door Amir Syed

Wellness Coaching

Ik coach mijn cliënten om hun conditie zowel fysiek als mentaal te helpen verbeteren. De bedoeling is om mijn cliënten weer in een actieve staat te brengen. Mijn coaching is gericht op zowel het heden als de toekomst van mijn cliënten. Tegelijkertijd houd ik ook rekening met hun verleden omdat bijzondere gebeurtenissen zowel negatief als positief een aanmerkelijke invloed hebben op het welzijn van de mensen. Ik coach en adviseer om mijn cliënten zover te krijgen dat ze begrijpen wat ze willen doen en hoe ze daar willen komen. Op deze manier bevel ik aan mijn clienten om te kijken naar een breder perspectief op het leven, plannen maken en eraan werken, gezond leven en vooruit kijken.  


Lifestyle Review

Een van de belangrijke componenten van Coaching is "Lifestyle review". Bij AS coaching en therapie geloven wij dat er geen therapie effectief kan zijn tenzij mensen bewust van hun levensstijl worden. Samen met onze cliënten neem ik hun dagelijkse schema door inclusief voeding, slaap patroon, ademhaling, sports en beweging enz. Ik adviseer geschikte oefeningen zowel voor lichaam als geest inclusief ademhalingstechnieken met een combinatie van gezonde voeding, meditatie, beweging en slaappatroon enz. Een gezonde levensstijl zorgt ervoor duidelijke verschillen en positieve resultaten voor mijn cliënten. 


Energy Management

Ik coach mensen op hun energiebeheer, ondersteun hen om te rehabiliteren en zichzelf opnieuw te vormen na burn-outs, medische behandeling of andere ernstige gebeurtenissen, samen met ademhalingstechnieken en ook toepassing van geschikte massagetherapie. Ik leg mijn cliënten uit dat het absoluut noodzakelijk is voor hun welzijn om hun energiebudget op een efficiënte manier te gebruiken om balans te brengen in hun leven. De sleutel om weer in beweging te komen is om de energie op een zeer positieve en constructieve manier te gebruiken.