Ervaringen en Reviews

Commentaren: 4
 • #4

  Karolien Niederer (donderdag, 13 juni 2019 21:35)

  Amir heeft in de eerste dagen na een kruisband operatie ongelofelijk snel resultaat behaald met het wegmasseren van de zwelling en trauma. Dat heeft mij zeer geholpen in mijn mobiliteit en versnelling van de start van mijn revalidatie en daarmee ook weer snel nagenoeg pijnloos aan het werk kon.
  Mijn revalidatiefysio was onder de indruk, hij had dit nog niet eerder meegemaakt.

  Het was heel fijn dat Amir mij thuis kwam behandelen. Hij is rustig, legt goed uit wat hij doet en luistert en kijkt goed naar mij en mijn blessure. Hij werkt vanuit de 'totale mens'.

  Sindsdien spreken we geregeld over de relatie tussen blessures en al dan niet goed in je vel zitten, kortom de balans tussen lichaam en geest. Hij heeft daar een hele goede visie op, brengt deze op een heel prettige manier in praktijk en is steeds bezig om nieuwe methoden en technieken toe te voegen. Van lichaamswerk, geest tot en met voeding.

 • #3

  Eva van der Molen, procesleider in het hoger onderwijs (donderdag, 13 juni 2019 16:50)

  Amir Syed heeft als zeer ervaren coach een uniek begrip van het samenspel tussen lichaam en geest. De sessies bij hem hebben telkens een grote impact: op mijn welbevinden, kracht en op mijn inzicht in de stappen die ik wil nemen. Ik kan hem van harte aanbevelen als coach.

 • #2

  Diana Boesjes (donderdag, 17 januari 2019 15:23)

  Inmiddels heb ik meerdere massages gehad van Amir, hierdoor voel ik mij steeds meer in balans, ben ik meer helder in mijn hoofd en durf ik zelfs nieuwe keuzes te maken. De aanpak van Amir is zeer professioneel en liefdevol. Ik raad Amir aan iedereen aan die met levensvragen zit en zoekt naar een goede balans van lichaam en geest. Diana Boesjes

 • #1

  Sylvie (woensdag, 11 juli 2018 22:11)

  Ik heb een heel mooie ervaring gehad en voel meer gefocust en fitter