Jouw Coach en Therapeut Amir Syed

Als therapeut en coach bied ik een actief luisterend oor aan mijn cliënten, waardoor ik hun problemen in kaart breng en de levensdoelen van mijn cliënten helder voor ogen krijg. Door het preventief- en therapeutisch begeleiden van cliënten met coaching en lichaamsgerichte therapie zorg ik voor een goede doorstroming van de energie en een goede balans tussen lichaam en geest. 

 

"Het intrigeert mij elke keer weer hoe ik samen met een andere ziel tot de kern van het leven komen. De ander te helpen zichzelf te beter maken geeft mij voldoening en kracht en brengt mij zo weer een stuk dichterbij bij mijn eigen kern. Het ontdekken van de ander is ontdekken van mezelf."

 

Mijn achtergrond

  • Cupping Therapy, (Complementary Alternative Medicine), Hijama en Cupping Instituut te Rotterdam
  • Professionele Communicatie (Inhoudelijk NLP, Transactioneel Analyse en Systemisch Werken) , Phoenix Opleidingen te Utrecht
  • Persoonsgerichte Coaching en Training, Levenswerk te Den Haag
  • Massagetherapeut, Jade Ayurvedic Health Center te Utrecht

Waarom geloof ik in een combinatie van coaching en lichaamsgerichte therapie?

"Lichaam is toegangspoort tot jouw ziel".

 

Amir Syed

Een ontspannen lichaam zorgt voor een ontspannen geest!

Toepassing van de juiste soort van lichaamsgerichte therapie bevordert de bloedsomloop en energiestroom. Hierdoor worden de mensen meer helder in hun denkproces en dit heeft ook een positieve invloed op hun besluitvaardigheid. Mensen worden toegankelijker zowel naar zichzelf als ook naar het coachingsproces.

Deze krachtige combinatie van coaching en lichaamsgerichte therapie levert het gewenste resultaat op voor mijn cliënten evenals voor mij. Ik zie mijn cliënten zelfverzekerd, blij en tevreden met een nieuw perspectief en positieve energie om verder te gaan.